Barion Pixel

Jégkocka készítő gép – szürke, 12kg/nap

88.900 Ft (Bruttó)
70.000 Ft (Nettó)

Engedélyezett utánrendelésre

Jégkocka készítő gép – Szürke

Ez a szürke jégkocka készítő gép ideális választás azoknak, akik szeretnének mindig friss és bőséges mennyiségű jégkockához jutni otthonukban vagy kisebb rendezvényeken. A készülék könnyen használható, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, hogy kielégítse az igényeket.


Specifikáció:

– Teljesítmény: 112W – A gép hatékony 112 wattos teljesítménye lehetővé teszi a gyors és hatékony jégkocka készítést.

– Kétféle jégkocka: A készülék képes két különböző típusú jégkocka létrehozására, így a felhasználók választhatnak a kisebb vagy nagyobb jégkockák közül a különböző italokhoz.

– Kapacitás: A készülék egyetlen ciklusban 24 db jégkockát tud előállítani, és egyetlen nap alatt akár 12 kg jégkockát is képes készíteni, így biztosítva a folyamatos jégellátást.

– Jégkocka tároló kapacitás: A gép beépített jégkocka tárolója körülbelül 70 db jégkockának vagy 700g jégnek ad otthont, így elegendő jégkockát tudsz tárolni a felhasználásra előkészítve.

– Víztartály: A gép 2,4 literes víztartállyal van felszerelve, így nem kell gyakran feltölteni, és kényelmesen készíthetsz nagyobb mennyiségű jégkockát egyszerre.

– Tömeg: A jégkocka készítő gép tömege 9 kg, ami könnyű és hordozható kialakítást eredményez, így könnyen mozgathatod vagy tárolhatod, ha szükséges.

 

Ez a szürke jégkocka készítő gép tökéletes választás mindennapi használatra vagy kisebb összejövetelekhez, partikhoz. Kényelmesen és hatékonyan előállíthatod a saját jégkockáidat otthonodban ezzel a praktikus és megbízható eszközzel. Legyen bármilyen alkalom, ez a jégkocka készítő gép biztosítani fogja a hűsítő jégkockákat, hogy élvezhetővé tegye az italélményt.

További információk

Tömeg 9 kg
TOP