Barion Pixel

Műanyag hordó csappal – 50l

20.320 Ft (Bruttó)
16.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PBT-50 Kategóriák: , Címkék: , ,

Műanyag hordó csappal – 50l

Műanyag hordó az egyszerű és biztonságos tárolás, szállítás érdekében.

Műanyag hordó

Kapacitás: 50l

 


Műanyag Hordó Csappal – Praktikus Tárolás és Szállítás

A 50 literes műanyag hordó csappal egy rendkívül hasznos tárolóeszköz, amely számos előnnyel jár az ipari és háztartási felhasználás során. Ez a műanyag hordó kiváló alternatívája a hagyományos fa hordónak, és számos pozitív tulajdonsága miatt ajánlott választás.

Miért ajánlott a 50 literes műanyag hordó?

A műanyag hordó több előnnyel rendelkezik, mint a fa hordó. Először is, a műanyag anyag könnyű és tartós, így a hordó könnyen mozgatható és ellenáll a külső hatásoknak, például a nedvességnek vagy a rovaroknak. Emellett a műanyag hordó nem ereszti át a fényt és a levegőt, így a tárolt anyagok hosszabb ideig megőrzik minőségüket. A fa hordóval szemben a műanyag hordó nem igényel különleges karbantartást vagy ápolást, így hosszú távon költséghatékonyabb megoldást nyújt.

Miért jó, hogy van rajta csap?

A műanyag hordó csapja teszi még praktikusabbá és könnyebben használhatóvá. A csap lehetővé teszi a tartalom könnyű kinyerését vagy leeresztését, így nem szükséges a hordót fejre állítani vagy felbillenteni a használat során. Ez különösen előnyös a folyékony vagy szemcsés anyagok tárolásában és kezelésében. A csappal ellátott hordó lehetővé teszi a pontos adagolást és megakadályozza az anyag pazarlását.

Mire használható a műanyag hordó?

A 50 literes műanyag hordó sokoldalúan használható mind ipari, mind háztartási környezetben. Ideális tárolóeszköz lehet víznek, olajnak, vegyszereknek vagy élelmiszereknek. A kerti öntözéshez, autómosáshoz vagy háztartási tisztításhoz is kiválóan alkalmas. Emellett a műanyag hordó könnyen szállítható és tárolható, így ideális választás akár utazáshoz vagy kempingezéshez is.

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP