Barion Pixel

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló szett – 50l

93.980 Ft (Bruttó)
74.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló szett – 50l

Professzionális desztillációs módszer: párologtatás, tisztítás, szűrés és kondenzáció során több aromás és exkluzív bort, illóolajat stb. desztillálhat létrejövő eljárások során. Az 50 literes nagy kapacitású pálinkafőzőnek köszönhetően egyszerre több összetevőt is desztillálhat.

Megújult kondenzációs hordó kialakítás: a kondenzáció és tisztítás összekapcsolásával tisztább eredmény érhető el. A pálinkafőző csöve sima, redő nélküli, így az alkohol, a víz és az illóolaj nem marad bennük, elkerülve ezzel a gombásodás kockázatát. A desztillált szeszek, illóolajak stb. hatékonyan elkerülhetik a szálazódást.

Kiváló minőségű anyagok: az alapanyaggal érintkező részek kiváló minőségű anyagokból készülnek, így bizalommal használhatja ezt a pálinkafőző szettet. A 304-es rozsdamentes acél strapabíróbb és ellenállóbb a korróziónak, nehezebben korrodálódik vagy sérül, és nem alakul ki rajta zöld színű lerakódást. Megfelelő tárolás és használat mellett hosszú időn át használható.

Egyszerű beüzemelés: a pálinkafőző szett néhány perc alatt összeállítható.

Sokoldalú felhasználás: whisky-t, bort, vodkát, desztillált vizet, etanolt és illóolajat készíthetünk a rozsdamentes acél alkohol desztillátor segítségével. A pálinkafőző különböző módon hevíthető, beleértve a nyílt lángot, indukciós főzőlapot, elektromos tűzhelyeket, stb.


Specifikáció

  • Alapnyag: 201-es és 304-es acél
  • Kapacitás: 50l
  • Tápellátás: 220-240V, a szivattyú 8W teljesítményű
  • Tömeg: 8kg

További információk

Tömeg 8 kg
Anyaga

Rozsdamentes acél és vörösréz

Kapacitás

30 liter

Szín

Ezüst

TOP