Barion Pixel

Szőlő zúzó-bogyózó állvány

82.550 Ft (Bruttó)
65.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: GC-01 Kategóriák: , Címke:

Szőlő zúzó és bogyózó állvány

A szőlőzúzó és bogyózó állványok az otthoni borászat egyik legfontosabb eszközei. Segítségükkel egyszerűen és hatékonyan dolgozhatunk a szőlővel, zúzhatjuk, törhetjük a bogyókat, hogy aztán ízletes bor készülhessen.

Webáruházunkban széles választékban találhatók a legjobb minőségű szőlőzúzók és bogyózó állványok, amelyekkel egyszerűen és hatékonyan dolgozhat a szőlővel. Az általunk kínált termékek mindegyike kiváló minőségű anyagokból készült, és biztosítja a hosszú élettartamot és a hatékony működést.

A szőlőzúzók és bogyózó állványok széles választéka közül mindenki megtalálja a megfelelő terméket az igényeinek megfelelően. Ha otthon készíti a bort, vagy szeretne kipróbálni a szőlőzúzók és bogyózó állványok használatát, akkor látogasson el webshopunkba, és válasszon széles kínálatunkból.

A szőlőzúzók és bogyózó állványok használata nem csak hatékony, de gazdaságos is lehet. Ha otthon szeretné készíteni a bort, akkor érdemes befektetni a megfelelő eszközökbe, amelyek garantálják a kiváló minőséget és az ízletes borokat. Az általunk kínált szőlőzúzók és bogyózó állványok mindegyike kiváló minőségű, így garantáltan elégedett lesz velük.

Specifikáció

Magasság:  76 cm
Szélesség:  35 cm
Hosszúság: 82 cm
Csúszda alsó magasság: 75 cmAz állvány felhelyezhető DMA, DMC, DMCI, DMCSI, DMS típusú gépekre.
Az állvány a leszemezett szőlőt összegyűjti és a csúszda alján begyűjthető.

További információk

Tömeg 20 kg
TOP