Barion Pixel

Rozsdamentes kanna, tejeskanna, boros kanna – 50l

95.250 Ft (Bruttó)
75.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SSMC-50 Kategória:

A rozsdamentes kanna ideális megoldást jelent a tej és egyéb folyadékok (olaj, víz, bor, stb.) szennyeződésmentes tárolására, szállítására.

Specifikáció

– Rozsdamentes acél

– Kapacitás: 50l

– Anyagvastagság: 1mm

– Méretek: termékfotón láthatóak


Örömmel mutatjuk be a kiváló minőségű rozsdamentes acél tejeskannát, mely a modern design és a praktikus funkcionalitás tökéletes ötvözete. Ez a tejeskanna nem csak egy egyszerű edény, hanem egy olyan konyhai eszköz, amely segíti Önt a mindennapi életben. A magas minőségű anyagok és gondos tervezés révén ez a tejeskanna hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkezik.

A tejeskanna tartályának impresszív 50 literes kapacitása lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű folyadékot tároljon és szolgáljon fel egyszerre. Legyen szó reggeli kávézásról a családdal vagy rendezvényekről, ahol a vendégek számára tejet vagy más folyadékot kell adagolnia, ez a tejeskanna mindig a segítségére lesz.

Az anyagvastagság tekintetében nincs kompromisszum. A 1 mm vastag rozsdamentes acélból készült kiváló minőségű kialakítás megfelel a legmagasabb iparági szabványoknak, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig használhatja anélkül, hogy aggodalomra adná okot. A rozsdamentes acél emellett ellenáll a korróziónak és könnyen tisztán tartható, ezáltal hozzájárulva a tejeskanna higiéniai szintjének fenntartásához.

A tejeskanna méretei a termékfotón láthatóak, és ezek gondosan megtervezettek a könnyű használat érdekében. A praktikus fogantyúk és az ergonomikus forma segítenek a könnyű szállításban és adagolásban, anélkül hogy kényelmetlenséget okoznának.

Rendkívül sokoldalú eszközről van szó, melynek felhasználási lehetőségei csak a képzelet határain belül szabhatók meg. A rozsdamentes acél tejeskanna a tartósság, a funkcionalitás és a vonzó design tökéletes összhangját nyújtja Önnek. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi felhasználásról, ez a tejeskanna kiváló választás mindazoknak, akik értékelik a minőséget és a megbízhatóságot egyaránt. Bízzon meg bennünk, hogy mindig hű társa legyen a mindennapi kulináris élményekben és eseményekben.

További információk

Tömeg 5 kg
TOP