Barion Pixel

Alkoholszonda – SOLIGHT 1T04A

21.590 Ft (Bruttó)
17.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 07760268 Kategória:

Műszaki paraméterek:

– mérési tartomány: 0.00 – 3.00 ‰
– kijelzési felbontás: ± 0,001 ‰
– mérési pontosság: 0,1 ‰
– mérési memória: 20
– figyelmeztető szint beállítása: 0.2 ‰
– mértékegységek: ‰ BAC; % BAC; mg/l
– mérési időtartam: kb. 5-6 mp
– tápegység: (LR03) elemek (nem tartozék)
– üzemi hőmérséklet: 5 ° – 45 ° C
– automatikus kikapcsolás kb. 60 másodperc tétlenség után
– termék méretei; tömeg: 115 x 47 x 20 mm; 45 g (elemek nélkül)
– LCD kijelző 4 színű háttérvilágítással
– tartozékok: 2 fúvóka
– automatikus légelszívás a kamra tisztításához

Az alkoholszonda (más néven alkoholteszter) egy olyan eszköz, amelyet a vér alkoholszintjének mérésére használnak. Az alkoholszonda leggyakrabban a járművezetők állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem-e fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát. Az alkoholszonda a lehetséges vér alkoholszinteket a vérben található etanol koncentrációjának meghatározásával határozza meg. Az alkoholszonda mérési eredményei segíthetnek a döntések meghozatalában a járművezetéshez vagy egyéb alkohollal kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódóan.

 

Az alkoholszondák a következő helyeken lehetnek használatban:

  1. Járművezetők ellenőrzése: Az alkoholszondák a leggyakrabban az autósok állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát.
  2. Baleseti vizsgálatok: Az alkoholszondák részei lehetnek a balesetek kivizsgálásának, hogy meghatározzák a szereplők alkoholos befolyásoltságát.
  3. Rendőrségi ellenőrzések: Az alkoholszondák rendőrségi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a gyanúsított alkoholszintjét.
  4. Büntetőjogi ellenőrzések: Az alkoholszondák büntetőjogi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a bűnösök alkoholszintjét.
  5. Munkahelyi biztonság: Az alkoholszondák a munkahelyeken is használhatók, például a balesetek megelőzése vagy a munkavégzés biztonságának javítása érdekében.
  6. Magánhasználat: Az alkoholszondák magánhasználatra is elérhetők, hogy segítsék az embereket abban, hogy meghatározzák, mennyi alkoholt fogyasztottak, és alkoholos befolyásoltságuk mértékét.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP