Barion Pixel

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló szett – 30l

74.930 Ft (Bruttó)
59.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Pálinkafőző, lepárló, alkohol desztilláló szett – 30l

Professzionális desztillációs módszer: párologtatás, tisztítás, szűrés és kondenzáció során több aromás és exkluzív bort, illóolajat stb. desztillálhat létrejövő eljárások során. A 30 literes nagy kapacitású pálinkafőzőnek köszönhetően egyszerre több összetevőt is desztillálhat.

Megújult kondenzációs hordó kialakítás: a kondenzáció és tisztítás összekapcsolásával tisztább eredmény érhető el. A pálinkafőző csöve sima, redő nélküli, így az alkohol, a víz és az illóolaj nem marad bennük, elkerülve ezzel a gombásodás kockázatát. A desztillált szeszek, illóolajak stb. hatékonyan elkerülhetik a szálazódást.

Kiváló minőségű anyagok: az alapanyaggal érintkező részek kiváló minőségű anyagokból készülnek, így bizalommal használhatja ezt a pálinkafőző szettet. A 304-es rozsdamentes acél strapabíróbb és ellenállóbb a korróziónak, nehezebben korrodálódik vagy sérül, és nem alakul ki rajta zöld színű lerakódást. Megfelelő tárolás és használat mellett hosszú időn át használható.

Egyszerű beüzemelés: a pálinkafőző szett néhány perc alatt összeállítható.

Sokoldalú felhasználás: whisky-t, bort, vodkát, desztillált vizet, etanolt és illóolajat készíthetünk a rozsdamentes acél alkohol desztillátor segítségével. A pálinkafőző különböző módon hevíthető, beleértve a nyílt lángot, indukciós főzőlapot, elektromos tűzhelyeket, stb.


Specifikáció

  • Alapnyag: 201-es és 304-es acél
  • Kapacitás: 30l
  • Tápellátás: 220-240V, a szivattyú 8W teljesítményű
  • Tömeg: 5kg

További információk

Tömeg 5 kg
Anyaga

Rozsdamentes acél és vörösréz

Kapacitás

30 liter

Szín

Ezüst

TOP