Barion Pixel

Szüretelő kád – 225l

19.050 Ft (Bruttó)
15.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Szüretelő kád az egyszerű feldolgozás érdekében.

Kapacitás: 225l
Átmérő: 86 cm
Magasság: 54 cm

 


Szüretelő kád – 225 liter

A Szüretelő kád – 225 liter tökéletes választás minden olyan borász vagy házi bor készítő számára, aki szeretné könnyedén és hatékonyan feldolgozni és tárolni a szőlőt a szüret idején. Ez a nagy kapacitású kád lehetővé teszi a könnyű és gyors szüretelést, valamint a szőlőpréshez, erjedéshez vagy tároláshoz szükséges mennyiségű szőlő tárolását.

Főbb jellemzők és előnyök:

1. Tartós anyag: A szüretelő kád masszív és időtálló anyagból készült, amely ellenáll a különböző környezeti hatásoknak és az időjárás viszontagságainak. Így hosszú élettartamra számíthat, és évekig szolgálhatja hűségesen.

2. Nagy kapacitás: A kád jelentős 225 literes térfogata lehetővé teszi a bőséges mennyiségű szőlő tárolását egyetlen helyen. Ez különösen előnyös olyan szőlőültetvények vagy kisüzemi bortermelők esetében, akiknek nagyobb mennyiségű szőlővel kell dolgozniuk.

3. Kényelmes használat: A szüretelő kád ergonomikus kialakítása megkönnyíti a szőlő be- és kivitelezését. Az ívelt forma segít a könnyű kezelhetőségben, és a kád alján található mélyedések segítenek a stabil elhelyezésben és mozgatásban.

4. Könnyű tisztítás: A kád sima felülete megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást. Csak egyszerű mosószerrel és vízzel tisztítsa meg, és készen áll az újabb használatra.

5. Sokoldalú felhasználás: A kád nemcsak a szüret idején használható, hanem kiválóan alkalmas szőlőpréseléshez vagy a bor fermentálásához is. Emellett más gyümölcsök, zöldségek vagy más folyékony anyagok tárolására is használható.

6. Stílusos design: Az esztétikus megjelenésű szüretelő kád a szőlőültetvények vagy borospincék dísze is lehet, amikor éppen nem használják.

Vásárlóink körében a Szüretelő kád – 225 liter népszerű választás, mivel praktikus és megbízható kiegészítő az otthoni vagy kisüzemi borászatok számára. Bízza magát a minőségére és a hatékonyságára, és tegye teljessé borászati felszerelését ezzel a kiváló káddal!

 

szüretelő kád

További információk

Tömeg 5 kg
TOP